nieuws

ASR en Delta Lloyd strijden nog altijd om Reaal

Branche

ASR en Delta Lloyd zijn nog altijd in de race om Reaal over te nemen. De Telegraaf meldt dat ASR dit in samenwerking met investeerder CVC of Apollo wil doen. Delta Lloyd zou, als het in de running blijft, zelfstandig een bod uit gaan brengen.

ASR en Delta Lloyd strijden nog altijd om Reaal

Het ministerie van Financiën verkoopt Reaal via een veiling aan de hoogste bieder. Bij het consortium dat ASR wil vormen met een van de twee investeerders sluit zich mogelijk ook Swiss Re aan. De Zwitsers overwegen ook nog zelfstandig een bod uit te brengen. Dat doet Delta Lloyd ook, de verzekeraar heeft volgens de krant drie adviseurs ingehuurd en scheidend topman Niek Hoek is zelf intensief bezig met het koopproces.

Aegon, Nationale-Nederlanden en Achmea doen niet langer meer een serieuze worp naar Reaal.

Reageer op dit artikel