nieuws

AFM updatet DVD-generator

Branche

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft financieel dienstverleners opgeroepen om het dienstverleningsdocument (DVD) te actualiseren. Als ruggensteuntje heeft de toezichthouder een geüpdatete versie van de DVD-generator online gezet.

AFM updatet DVD-generator

 De AFM publiceert jaarlijks de op de markt verkrijgbare producten per productgategorie. De update is sinds 13 augustus terug te vinden in de DVD-generator. De toezichthouder hoopt hiermee dienstverleners te faciliteren die hun DVD gaan actualiseren. Daarvoor moeten dienstverleners naar het Digitaal Loket van de AFM en inloggen met hun AFM-ID. Als het aan de toezichthouder ligt, wachten dienstverleners daar niet te lang mee. “Omdat uw DVD op ieder moment actueel moet zijn, raden wij u aan om uw DVD zo snel mogelijk te actualiseren.”

Reageer op dit artikel