nieuws

ACE Benelux krijgt Environmental Risk Engineer

Branche

ACE Benelux krijgt in de persoon van Nicolas Givelet een Environmental Risk Engineer voor Continentaal Europa. Givelet, voorheen voor ACE werkzaam op de locatie Parijs, zal deze functie de komende jaren vanuit de vestiging in Rotterdam gaan vervullen.

ACE Benelux krijgt Environmental Risk Engineer

Als Environmental Risk Engineer geeft  Givelet leiding aan een speciaal milieuaansprakelijkheid team dat de acceptatie- en claims teams op technisch vlak ondersteunt. Daarnaast houdt hij zich bezig met de coördinatie van een specialistisch team van externe adviseurs dat specifieke projecten in de belangrijkste marktsegmenten ondersteunt.

Voordat Givelet in 2013 bij ACE in dienst trad, werkte hij onder andere bij AXA waar hij onder meer technical underwriter was. Hij studeeerde ‘earth sciences’ aan de Universiteit van Grenoble,  gevolgd door een Master in Environmental Assessment and Project Management aan ESA en een PhD in Environmental Geosciences aan de Universiteit van Bern.  Ron Verhulsdonck, Country President Benelux bij ACE: “Ik ben blij dat Nicolas de komende jaren vanuit ons kantoor zijn Europese rol vervult. Milieuaansprakelijkheid is een van de belangrijkste opkomende risico’s waar ACE zich op richt.”

 

 

Reageer op dit artikel