nieuws

Nieuw verzekeringsplatform voor mkb’ers laat intermediair links liggen

Branche

Ondernemer Lambert Becks, oprichter van het Nederlands Hypotheek Collectief, heeft Bedrijfsverzekering Collectief opgericht. Het online verzekeringsplatform voor ondernemers kiest nadrukkelijk voor execution only en mijdt het intermediair. 

Nieuw verzekeringsplatform voor mkb’ers laat intermediair links liggen

Bedrijfsverzekering Collectief richt zich op ondernemers en biedt een online omgeving aan waarin mkb’ers zelf hun verzekeringen kunnen afsluiten en beheren. “Ondernemers beheren hun verzekeringen via een slim online platform. Zij krijgen daarbij ondersteuning van deskundige vakspecialisten die ieder op hun eigen vakgebied de ondernemer ontzorgen.” Het platform neemt nadrukkelijk afstand van het intermediair: “Geen tussenpersoon die meerdere belangen dient, geen adviseur die overal een beetje verstand van heeft, maar een specialist met relevante ervaring en een profiel dat past bij de hulpvraag. Ondernemers betalen voor het gebruik van het online platform. Verzekeringen worden provisieloos afgesloten.”

Crowdfunding
Becks had € 60.000 nodig om het platform te lanceren en kreeg dat via crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl binnen een dag bij elkaar.  Het nieuwe initiatief presenteert zich op zijn site als volgt: “We zijn nieuw. We zijn jong. Tikkie brutaal en vast besloten om de verzekeringswereld te veranderen. We doen het anders. Waar anderen zeggen dat ze ‘de klant centraal stellen’ laten wij het zien. Bij ons kun je zelf je bedrijfsverzekeringen afsluiten en beheren. Als je hulp nodig hebt, schakel je iemand in die aan jouw kant staat.”

Reageer op dit artikel