nieuws

Monuta heeft beste site van de branche

Branche

De website van Monuta is voor de derde keer in de laatste vier jaar verkozen tot de beste website in de verzekeringsbranche. De uitvaartverzekeraar werd tot de beste verkozen door WUA!, dat de top 100 beste websites van 2014 samenstelde.

In die top 100 werden uiteindelijk negen verzekeraars verkozen. Van hen presteerde Monuta het beste. Dat deed de uitvaartverzekeraar in 2011 en 2013 ook al. In het tussenliggende jaar was concurrent Dela de beste. Dela eindigde dit jaar derde van de verzekeraars, ANWB nestelde zich tussen de twee uitvaartverzekeraars in.

In de definitieve lijst haalde Monuta een 18e plaats. ANWB eindigde als 25e en Dela als 44e. De overige verzekeraars die de top 100 beste websites dit jaar haalden waren die van Yarden (45), Independer (54), VGZ (62), AnderZorg (82), CZ (96) en Univé (99). WUA onderzocht in totaal 250 websites, waarvan 35 uit de verzekeringsbranche.

Reageer op dit artikel