nieuws

Genomineerden Generali AM Scriptieprijs bekend

Branche

De drie genomineerden voor de Generali AM Innovatie Scriptieprijs 2014 zijn bekendgemaakt. De prijs wordt uitgereikt aan de hbo- of wo-student met de beste afstudeerscriptie over innovatie binnen de financiële dienstverlening. De uitreiking vindt plaats tijdens de am:verzekeringsbranchedag op 25 november in Utrecht. 

Genomineerden Generali AM Scriptieprijs bekend

Voor de Generali AM Innovatie Scriptieprijs 2014 zijn genomineerd:

  • Leo van der Mee, student Financial Service Management bij InHolland
  • Erik van de Crommenacker, Master Verzekeringskunde aan de Universiteit van Amsterdam
  • Roos van der Schoor, student Design for Interaction aan de TU Delft

Jaap Oudijk, directeur Klant & Markt bij Generali en voorzitter van de selectiecommissie, is zeer tevreden over de kwaliteit van de inzendingen: “Binnen de financiële branche bestaat er een grote behoefte aan jonge, talentvolle mensen bij wie innovatie in het DNA zit. Uit de inhoud van de inzendingen voor de Scriptieprijs blijkt dat veel studenten beschikken over een innovatiegen. Dat belooft mooie dingen voor de toekomst.”

Eerder deze maand werden de genomineerden voor de Generali AM Innovatie- en Aanmoedigingsprijs al bekendgemaakt.

Uit de drie genomineerden kiest een deskundige jury de winnaar. De jury bestaat uit onder andere vertegenwoordigers uit de branche (zoals bestuurders van Adfiz en NVGA) en de wetenschap. De winnaar van de Scriptieprijs ontvangt een geldbedrag van € 5.000.

Reageer op dit artikel