nieuws

FZM Assurantiën verder als Feenstra Adviesgroep

Branche

FZM Assurantiën, een van de grootste assurantiekantoren in het noorden van het land, gaat per 1 oktober verder onder de naam Feenstra Adviesgroep. Naast de naamswijziging gaat het kantoor ook per komende maand nadrukkelijk samenwerken met serviceprovider Nedasco.

FZM Assurantiën verder als Feenstra Adviesgroep

De samenwerking en naamsverandering werden in mei al gecorrespondeerd, maar toen was er nog sprake van Feenstra Assurantiën als nieuwe naam. Dat is uiteindelijk toch Feenstra Adviesgroep geworden, legt Gooitzen Feenstra, die samen met broer Thomas het bedrijf leidt, uit: “We doen niet alleen assurantiën. We zijn veel meer van productgericht naar adviesgericht gaan werken. Daarom hebben we bewust voor Feenstra Adviesgroep gekozen.

De nieuwe bedrijfsnaam wordt komende woensdag om 10.00 uur ’s ochtends feestelijk onthuld op het kantoor van Feenstra Adviesgroep in Leeuwarden. De broers hebben hun moeder gevraagd voor het onthullen van de naam. Gooitzen Feenstra: “Omdat de traditie en familiehistorie zich voortzet met deze naamswijziging hebben wij onze moeder gevraagd de naam officieel te onthullen. Voor ons is dit een extra stimulans om als jonge generatie Feenstra dit prachtige bedrijf verder uit te bouwen.”

Reageer op dit artikel