nieuws

De Zeeuwse neemt OVZ over van TVM

Branche

Schadeverzekeraar De Zeeuwse neemt per 1 oktober OVZ verzekeringen uit Goes over van de TVM Groep.

De Zeeuwse neemt OVZ over van TVM

OVZ Verzekeringen richt zich op de particuliere en mkb-markt en biedt bedrijfsmatige verzekeringen voor de agrarische sector. De verzekeraar is met elf medewerkers actief in Zeeland en Noordoost-Nederland en zal in de loop van 2015 verhuizen naar Middelburg, waar De Zeeuwse is gevestigd.

Volgens directeur Leo Remijn van De Zeeuwse (onderdeel van De Goudse Schadeverzekeringen) versterkt het bedrijf hiermee zijn positie in Zeeland en breidt daarnaast zijn werkgebied in Noordoost-Nederland uit. “Van oudsher hebben wij al een sterke positie op de agrarische markt en de laatste jaren hebben wij ons met veel energie in deze nichemarkt geprofileerd. Het is onze ambitie om dé agrarische specialist in de regio te worden. Wij verheugen ons erop om met onze nieuwe partners in business, zo’n 160 intermediairs, te gaan samenwerken.”

Arjan Bos, ceo TVM verzekeringen: “Het in een beperkte omvang verzekeren van particulieren vraagt voor TVM een relatief grote inspanning. Een door ons gewenst groeiscenario in dit segment is niet realistisch. De huidige markt staat dit niet toe.”

TVM heeft besloten om zich volledig te richten op het verzekeren van het beroepsgoederenvervoer over de weg, binnenvaart en automotive. “Als coöperatieve verzekeraar zijn wij hierdoor beter in staat om naar de toekomst toe op een efficiënte wijze onze leden te bedienen,” aldus Bos.

Reageer op dit artikel