nieuws

Zonneauto van Nederlands raceteam verzekerd door Allianz

Branche

De op zonne-energie rijdende auto van het Nuon Solar team wordt verzekerd door Allianz. Het raceteam zal van 27 september tot en met 4 oktober deelnemen aan de Sasol Solar Challenge, een race langs de Zuid-Afrikaanse kust van Pretoria naar Kaapstad.

Zonneauto van Nederlands raceteam verzekerd door Allianz

Allianz zal ook optreden als sponsor van het Nederlandse team. De kennis die Allianz tijdens de race op kan doen in de ontwikkeling van veiligheid en duurzaamheid, hoopt de verzekeraar terug te brengen de eigen producten en diensten.

Paul Möller, directeur Communicatie Benelux bij Allianz: “Het is bijzonder inspirerend om nauw betrokken te zijn bij dit door technologie gedreven initiatief. Het Nuon Solarteam past heel goed bij andere Allianz activiteiten, zoals de sponsoring van de Safety and Medical Car in Formule1. Ook verwachten wij met het team van de TU Delft veel kennis uit ons eigen Allianz Zentrum für Technik te kunnen delen, bijvoorbeeld op het gebied van veilig rijden.”

Reageer op dit artikel