nieuws

Siewers commercieel directeur ABN Amro Verzekeringen

Branche

Peter Siewers (1977) is per 1 juli 2014 benoemd tot commercieel directeur van ABN Amro Verzekeringen, de 51% joint venture van Delta Lloyd en ABN Amro Bank.

Siewers commercieel directeur ABN Amro Verzekeringen

Siewers werkt sinds 2002 bij Delta Lloyd en heeft binnen de groep verschillende leidinggevende functies vervuld. Vanaf 2011 is hij manager Marketing en Verkoop Particulier bij ABN Amro Verzekeringen. Hij volgt in zijn nieuwe functie Maurice Koopman op die vanaf 2011 commercieel directeur van de joint venture was. Koopman trad recent in de voetsporen van Fleur Dujardin, als directeur Direct bij Delta Lloyd. Dujardin geeft nu leiding aan de nieuwe Strategische Marketing Unit van de verzekeraar.

Reageer op dit artikel