nieuws

FlexFront kiest voor Lindenhaeghe

Branche

Adviseurs die zijn aangesloten bij serviceprovider FlexFront kunnen met 4% korting een opleiding bij opleidings- en exameninstituut Lindenhaeghe volgen. De twee partijen hebben een ‘opleidingswebsite op maat’ gelanceerd.

FlexFront kiest voor Lindenhaeghe

Lindenhaeghe claimt koploper te zijn van alle financiële opleidingsinstituten als het om slagingspercentages gaat. “De huidige slagingspercentages van de examens nieuwe stijl liggen reeds op 50%, waarvan vele zelfs cum laude”, aldus een persbericht.

Goed gevolg
“Ook de medewerkers van FlexFront leggen hier, in één keer met goed gevolg, hun examens af”,zegt FlexFront directeur Christiaan Schipper in hetzelfde persbericht. “Wij hebben besloten exclusief voor Lindenhaeghe te kiezen. Om de samenwerking te vieren kunnen de bij FlexFront aangesloten adviseurs de opleidingen van Lindenhaeghe met een extra korting van 4% boeken.”

Reageer op dit artikel