nieuws

Finance Run ter ondersteuning van Stichting LEF

Branche

Avéro Achmea, Davinci, Hypotheken Data Netwerk, ALFAM, Generali en Quion organiseren op vrijdag 12 september de Finance Run in het Amsterdamse Bos. De opbrengsten van de loop komen ten goede aan Stichting LEF.

Finance Run ter ondersteuning van Stichting LEF

De Finance Run, waarvan am mediapartner is, is een hardloopwedstrijd voor iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening. Van banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en adviseurs tot aanpalende branches als accountancy, consultancy, IT- en overige leveranciers. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 5 of 10 kilometer. Het parcours voor de 5 kilometer betreft 1 maal het zogenaamde ‘Rondje Bosbaan’. De deelnemers aan de 10 kilometer lopen dit parcours twee keer.

Stichting LEF
De opbrengst van de Finance Run gaat naar Stichting LEF. LEF staat voor Leven En Financiën en heeft als doel om het financieel bewustzijn van jongeren tussen 15 en 22 jaar te vergroten. LEF wil jongeren helpen begrijpen wat geld kan betekenen en meer inzicht geven in geld en persoonlijk gedrag. De lessen worden door financieel adviseurs uit de praktijk ingevuld. De thema’s worden ingepast in de bestaande onderwijsmodule ‘De Kritische Consument’, die op MBO-scholen een vast onderdeel uitmaakt van de lessen Burgerschap.

Opgeven voor de Finance Run kan op de site van het evenement.

Reageer op dit artikel