nieuws

Dossiernet wordt Assupport

Branche

Dossiernet, een online ondersteuningsapplicatie voor financieel adviseurs, heeft een nieuw gezicht, een nieuwe naam en nieuwe mogelijkheden gekregen. Dossiernet gaat nu verder als Assupport.

Dossiernet wordt Assupport

Dossiernet was aan het begin van deze eeuw al actief met het aanbieden van tools voor de financieel dienstverlener. Klanten konden destijds online berekeningen maken, schades melden en verzekeringen aanvragen of aanpassen. Het nieuwe Assupport heeft de bestaande mogelijkheden geupdatet en daarnaast nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Formulieren kunnen nu voorzien worden van een digitale handtekening, de contactmogelijkheden met klanten zijn verbeterd en Assupport neemt de marketing en online uitingen voor zijn rekening.

Oprichter Rien Eyzenga: “Het faciliteren van dergelijke vergaande dienstverlening is een terrein waas Assupport heel sterk in is. Met de ondersteuning van Assupport kan de adviseur zijn relaties een enorme hoeveelheid gemak bieden. En inzicht. In feite kunnen we de hele marketing voor de tussenpersoon overnemen.”

Reageer op dit artikel