nieuws

ACE breidt Europese bankgarantieactiviteiten uit naar Benelux

Branche

ACE Group start met bankgarantie activiteiten voor de Benelux. Daarnaast is Björn Eding aangesteld als Surety Underwriting Manager. ACE Group breidt hiermee zijn bankgarantie activiteiten op de Europese markt verder uit.

ACE breidt Europese bankgarantieactiviteiten uit naar Benelux

ACE gaat zijn klanten in Nederland, België en Luxemburg een breed assortiment garantie producten aan, waaronder bereidverklaringen, uitvoeringsgaranties en vooruitbetalingsgaranties, douanegaranties, garanties om wettelijke/voorgeschreven verplichtingen veilig te stellen en garanties om bezwaar aan te tekenen tegen ongunstige civiele of fiscale uitspraken
Björn Eding is verantwoordelijk voor de groei en de ontwikkeling van de garantie activiteiten van ACE in de Benelux. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van borgstellingen, onroerend goed en in de bankensector en is afkomstig van Nationale Borg, de grootste onafhankelijke verstrekker van bankgaranties in Nederland. Hier was hij Principal Relationship Manager en Head of International Clients.
“Door bankgaranties aan onze portefeuille toe te voegen, benadrukken wij ons streven naar een zo breed mogelijk aanbod voor onze grootste klanten”, aldus Ron Verhulsdonck, Country President voor ACE in de Benelux. Luc Reuter, Senior Vice President en Head of Surety voor ACE in Europa: “De uitbreiding van onze garantie-activiteiten in Europa is door zowel makelaars en herverzekeringspartners met open armen ontvangen. De lancering van onze garantieproducten in de Benelux is de volgende logische stap in het beleid dat wij sinds 2012 voeren, en richt zich op de toenemende behoeften van succesvolle exportbedrijven. De AA-rating van ACE, ons wereldwijd netwerk en onze expertise bieden ons een uitstekende basis om ons aanbod te laten groeien.”

Reageer op dit artikel