nieuws

ABN introduceert site voor het intermediair

Branche

ABN Amro heeft vandaag een nieuwe website speciaal voor intermediairs gelanceerd. De site heeft een open gedeelte dat voor iedereen toegankelijk is en een gesloten gedeelte waar alleen de intermediaire relaties toegang toe hebben.

ABN introduceert site voor het intermediair

“Het open deel bevat onder meer een overzicht van actuele hypotheekrentes, nieuws en voorwaarden voor samenwerking. Het gesloten deel biedt tools en systemen voor klantbediening”, schrijft de bank. “Het blijft overigens mogelijk om met behulp daarvan elke hypotheekklant van ABN Amro te bedienen, ook als deze klant niet eerder bij de betreffende intermediair is geweest.”

Joan Berger, directeur Intermediaire Verkoop van de bank, is content met het nieuwe systeem: “De bank investeert in systemen en informatiebronnen die de intermediair nodig heeft bij zijn bedrijfsvoering en advisering. Met de lancering van de nieuwe site onderstreept ABN Amro het belang van het intermediaire kanaal voor haar distributiestrategie en klantbediening.”

Reageer op dit artikel