nieuws

Vijf Immensa-kantoren kiezen voor CTS IT

Branche

Vijf grote volmachtkantoren uit het samenwerkingsverband Immensa hebben samen een verbintenis afgesloten met CTS IT Softwareontwikkeling. Zij gaan gebruik maken van de AWI 2.0-software van CTS, dat zou moeten zorgen voor meer beleving en efficiency en lagere kosten.

Vijf Immensa-kantoren kiezen voor CTS IT

Het gaat om de kantoren Guijt Assuradeuren uit Gendt, Cascade Verzekeringsgroep & Assuradeuren (Hoogeveen), Mandaat Assuradeuren (Doetinchem), Velten Groep (Rijssen) en De Leeuw Assuradeuren (Rijnsburg). In totaal hebben deze kantoren driehonderd medewerkers in dienst. Met twaalf andere kantoren die de AWI 2.0-software gebruiken komt het totaal aan gebruikers daarmee op ongeveer 2.300 medewerkers.

“Bij de simpele verzekeringsproducten boeken we 60% tijdwinst in het offreren, sluiten en verwerken in de administratie”, noemt Anton Kip, algemeen directeur van Cascade, de voordelen van zijn nieuwe software op. Guijt-directeur Ton Gradussen zegt: “Je kunt klanten voorstellen doen op basis van premie en inhoud. Zo kun je vanuit je volmacht toegevoegde waarde leveren en laten zien. Het bestendigt je klantrelatie.”

 

Reageer op dit artikel