nieuws

Verbond lanceert VanAtotZekerheid.nl

Branche

Het Verbond van Verzekeraars lanceert vandaag de consumentenwebsite VanAtotZekerheid.nl. “Alle informatie staat nu bij elkaar. Zo lees je wat een inboedelverzekering is, en vind je ook meteen waar je op moet letten als je de polis ontvangen hebt,” meldt algemeen directeur Richard Weurding van het Verbond.

Verbond lanceert VanAtotZekerheid.nl

VanAtotZekerheid.nl biedt algemene informatie over verzekeren, helpt consumenten kritisch te kiezen bij het afsluiten van een polis en biedt consumenten de mogelijkheid om vragen te stellen, meldt het Verbond.

Het Verbond van Verzekeraars heeft in de nieuwe consumentensite ook Allesoverdepolis.nl geïntegreerd onder de noemer ‘Verzekeren in 4 stappen’. Op die site stonden de verschillende stappen voor het afsluiten, wijzigen of stopzetten van een verzekering.

VanAtotZekerheid.nl is onderdeel van het Verbondsprogramma VerzekeraarsVernieuwen, dat in 2013 een tweede fase is ingegaan met de bedoeling een duurzame verbinding tussen de klant, verzekeraar en de samenleving tot stand te brengen. Volgens Weurding draagt de nieuwe site hieraan bij door het bieden van objectieve en begrijpelijke klantinformatie, een logische sitestructuur en een overzichtelijke lay-out.

Reageer op dit artikel