nieuws

Pieter Louter is de nieuwe directievoorzitter van Centraal Beheer Achmea

Branche

Centraal Beheer Achmea heeft Pieter Louter (50) per 1 juli 2014 benoemd tot de nieuwe directievoorzitter. Louter komt over van de Divisie Internationaal van Achmea, waar hij financieel directeur was.

Pieter Louter is de nieuwe directievoorzitter van Centraal Beheer Achmea

De nieuwe divisie Centraal Beheer Achmea ontstaat per 1 juli door het samenvoegen van vier bedrijfsonderdelen. Dit zijn Directe Distributie (Centraal Beheer Achmea en FBTO, grote delen van de divisies Intermediaire Distributie (Avéro Achmea) en Grootzakelijke Distributie en de commerciële activiteiten van Pensioen & Leven. Het nieuwe directieteam wordt naast Louter gevormd door Robin Clements (directeur Retail), Jack Hommel (directeur Distributie Zakelijk Schade, Inkomen & Personeelsvoorzieningen), Rob ter Mors (directeur Distributie Pensioen) en Ageeth Bakker (directeur Finance, Risk & Ketenmanagement).

 

Reageer op dit artikel