nieuws

Ook Home Invest biedt ambassadeurspakket Advieskeuze.nl aan

Branche

Serviceprovider Home Invest gaat het ambassadeurspakket van Advieskeuze.nl aanbieden aan vijftig samenwerkende advieskantoren. De eenmalige bijdrage voor het ambassadeurschap (€ 495 exclusief btw) is voor deze kantoren niet van toepassing.

Ook Home Invest biedt ambassadeurspakket Advieskeuze.nl aan

Zij krijgen gratis een inlog voor het extranet en een profielpagina op Advieskeuze.nl. Om het maximale uit de tools te halen, zoals inzicht in de details van hun klantbeoordelingen, moeten de kantoren ambassadeur worden. Marcel Bax, directeur van Home Invest: “Wij zijn een voorstander van onafhankelijkheid, transparantie en tevreden klanten. Klantreviews worden daarbij steeds belangrijker. Klanten worden mondiger en willen graag zelf kunnen beslissen. Ook de financieel adviseur wordt niet alleen gekozen vanwege het productaanbod, maar juist ook op basis van service en advies.”

Eerder ging Advieskeuze.nl al een soortgelijke samenwerking aan met VCN United Capital.

Reageer op dit artikel