nieuws

VCN United Capital biedt adviseurs ambassadeurspakket Advieskeuze.nl aan

Branche

Vanaf vandaag biedt VCN United Capital alle aangesloten advieskantoren het ambassadeurspakket van Advieskeuze.nl. Daarmee kunnen advieskantoren hun advieswaarde zichtbaar maken en hun klanttevredenheid monitoren.

VCN United Capital biedt adviseurs ambassadeurspakket Advieskeuze.nl aan

Normaal kost het ambassadeurschap éénmalig 495 euro (excl. BTW). Via VCN United Capital is deze éénmalige bijdrage niet van toepassing. Het ambassadeurschap is standaard inbegrepen in het abonnement.

Klantbeoordelingen
Een extranet-inlog en profielpagina op Advieskeuze.nl is voor ieder advieskantoor gratis toegankelijk. Wil een advieskantoor echter meer uit de tools van Advieskeuze.nl halen, dan kan hij ambassadeur worden. Ambassadeurkantoren krijgen inzicht in de details van hun klantbeoordelingen (op medewerkerniveau) en toegang tot functionaliteiten zoals webwidgets, geautomatiseerde klantmailings en e-mail alerts.

Christian Bouter, mede-oprichter van Advieskeuze.nl (foto): “Doelstelling van Advieskeuze.nl is om zoveel mogelijk advieskantoren ambassadeur te laten worden van ons onafhankelijke platform. Dit vergroot de betrokkenheid en continuïteit enorm. Het is in ieders belang om het vliegwiel verder op gang te krijgen. Daarom zijn wij enorm blij met het aanbod dat VCN United Capital doet aan samenwerkende advieskantoren, waarbij Advieskeuze.nl en het ambassadeurschap actief wordt gepromoot.”

Hoge klanttevredenheid

Jeroen Walhout, directeur van VCN United Capital: “De afgelopen jaren is de financiële wereld en het oriëntatie- en aankoopgedrag van consumenten snel veranderd. Steeds meer aanbieders van financiële producten vinden een hoge klanttevredenheid belangrijk. VCN United Capital ondersteunt advieskantoren zo goed mogelijk bij deze veranderingen en werkt daarom samen met gespecialiseerde partijen zoals Advieskeuze.nl.”

VCN United Capital is onderdeel van VCN en de Veldsink Groep en een serviceprovider gericht op de verwerking van hypotheken en consumptief krediet.

Advieskeuze.nl is een platform waarop financiële dienstverleners hun bedieningsconcepten, tarieven en medewerkers gratis kunnen presenteren. Consumenten en ondernemers kunnen de ervaring met hun adviseur delen door een klantbeoordeling te geven. Inmiddels zijn er ruim 3.400 advieskantoren actief op Advieskeuze.nl en telt de community 700 ambassadeurs.

Reageer op dit artikel