nieuws

Inschrijving Generali AM Innovatieprijs geopend

Branche

De inschrijving voor de Generali AM Innovatieprijs is vanaf nu. Voor de bedenkers van de beste innovatie (in ontwikkeling) ligt in totaal € 10.000 klaar. Op de am:verzekeringsbranchedag, 25 november 2014, worden de winnaars bekendgemaakt.

Inschrijving Generali AM Innovatieprijs geopend

De innovatieprijs is bedoeld om innovatie binnen de branche te bevorderen door ideeën en kennis uit te wisselen. Jaap Oudijk, directeur Klant en Markt van verzekeraar Generali: “We zagen aan de inzendingen van vorig jaar dat de branche volop in beweging is. Er waren veel inspirerende ideeën om de klant nog meer centraal te stellen. Dat is werk om trots op te zijn en zeker ook een stimulans voor vernieuwing.”

Scriptieprijs
Voor de beste innovatie met een geboekt financieel resultaat is € 7.500 beschikbaar gesteld. Daarnaast is er de Aanmoedigingsprijs van € 2.500 voor de beste innovatie die nog in ontwikkeling is. De Generali AM Innovatieprijs is uitsluitend toegankelijk voor adviseurs in de financiële dienstverlening die zelf adviseren of bemiddelen.

Daarnaast wordt dit jaar voor de derde keer de Scriptieprijs uitgereikt. De hbo- of wo-student met de beste scriptie over innovatie in de financiële dienstverlening wint € 5.000. De jury die de winnaars kiest bestaat dit jaar uit bestuurders van Adfiz en NVGA en vertegenwoordigers van de wetenschap, am: en de sponsors. Inschrijven voor de Generali AM Innovatieprijs kan hier, deelnemers aan de Scriptieprijs kunnen zich hier melden.

Reageer op dit artikel