nieuws

FZM Assurantiën exclusief aan de slag met Nedasco

Branche

FZM Assurantiën exclusief aan de slag met Nedasco

FZM Assurantiën heeft een exclusieve samenwerking gesloten met Nedasco. Het Noord-Nederlandse assurantiekantoor, met vestigingen in de provinciale hoofdsteden Groningen en Leeuwarden, gaat op het gebied van schade, inkomen en zorg met de serviceprovider aan de slag.

“De samenwerking met Nedasco gaat leiden tot een veel efficiëntere werkwijze, waardoor wij tegen lagere kosten meet kunnen betekenen voor onze klanten”, motiveren Thomas en Gooitzen Feenstra, eigenaren van FZM, hun keuze voor Nedasco. Ook Nedasco-directeur Tim Schoonbergen is verheugd over de samenwerking: “Dit laat zien dat grote assurantiekantoren ook efficiënter kunnen werken door samen te werken met een serviceprovider.”

Naamswijziging
Gelijk met de samenwerking ondergaat FZM Assurantiën, dat een premievolume van € 9 mln per jaar heeft, een naamsverandering. Het kantoor gaat verder als Feenstra Assurantiën, de naam waaronder het kantoor ooit werd opgericht.

Reageer op dit artikel