nieuws

Fleur Dujardin gaat marktstrategie Delta Lloyd aanvoeren

Branche

Fleur Dujardin gaat marktstrategie Delta Lloyd aanvoeren

Delta Lloyd heeft Fleur Dujardin per 1 mei 2014 benoemd tot directeur Markt & Strategie. Dujardin (1974) zal leiding geven aan de nieuwe ‘Strategische Marketing Unit’ van Delta Lloyd.

Dit onderdeel richt zich op de ontwikkeling van de commerciële strategie en marketing voor de merken Delta Lloyd en Ohra. Dujardin werd in 2010 directeur Direct bij de Commerciële Divisie van Delta Lloyd. Daarvoor vervulde zij diverse management – en marketingfuncties bij ING en Postbank. In de AM top 50 verzekeringsvrouwen die eind vorig jaar verscheen, staat zij op de zeventiende plaats.

Koopman
Dujardin wordt opgevolgd door Maurice Koopman (1971), hij is als directeur Direct verantwoordelijk voor schade particulier, zorg en de directe kanalen van de groep. Koopman kwam in 2002 in dienst bij Delta Lloyd. Sinds 2007 is hij werkzaam bij ABN Amro Verzekeringen, de 51% joint venture van Delta Lloyd en ABN Amro Bank. In 2011 werd hij er commercieel directeur.

Reageer op dit artikel