nieuws

Delta Lloyd en Reddingsbrigade willen Nederland van water laten genieten

Branche

Delta Lloyd en Reddingsbrigade Nederland hebben een partnership gesloten tot en met 2016. Verzekeraar en kustwacht slaan de handen ineen om “watersport en waterrecreatie in het algemeen nog leuker, maar vooral ook veiliger te maken”.

Delta Lloyd en Reddingsbrigade willen Nederland van water laten genieten

De samenwerking zal voor het eerst tot uiting komen tijdens de Optimist on Tour, een zomerprogramma om kinderen aan het watersporten te krijgen.

Niek Hoek (foto), bestuursvoorzitter van Delta Lloyd: “Als grootste watersportverzekeraar is Delta Lloyd al jaren partner van de Nederlandse watersport. Door nu een partnership met Reddingsbrigade Nederland aan te gaan, is ook de grootste vrijwilligersorganisatie op het gebied van waterveiligheid en -hulpverlening onderdeel van de gezamenlijke missie om Nederland van het water te laten genieten.”

Reageer op dit artikel