nieuws

Bangma & Bosma verder als BHB

Branche

Bangma & Bosma Bedrijfsadvies gaat per 26 mei verder als BHB overnames en advies. BHB staat voor Bangma, Huskens en Bosma, de achternamen van de drie oprichters van het in 2000 opgezette bedrijfsadviesbureau.

Bangma & Bosma verder als BHB

Omdat het bureau is gegroeid met meerdere adviseurs, wil het bedrijf verder zonder een naam die een directe link naar een bepaald persoon legt. Met het vermelden van ‘overnames en advies’ in de naam wil BHB de nadruk op zijn specialiteiten leggen. “De kernactiviteiten zijn namelijk (bedrijfs)waardering en begeleiding bij overname of verkoop”, schrijft BHB. Vorig jaar begeleidde BHB dertig transacties, voerde het zestig waarderingsopdrachten uit en fungeerde het zeven keer als deskundige.

Reageer op dit artikel