nieuws

ACE Business Class helpt bij managen toenemende risico’s zakenreizen

Branche

ACE Group heeft een nieuwe zakelijke reisverzekering gelanceerd: ACE Business Class. Met dit vernieuwde product beoogt ACE de zakelijke klanten nog verder te helpen bij het managen van hun toenemende Internationale risico’s.

ACE Business Class helpt bij managen toenemende risico’s zakenreizen

 

ACE Business Class combineert een uitgebreide reisdekking met toonaangevende medische bijstand en hulpverlening onderweg. Als onderdeel van ACE’s streven naar service en innovatie, omvat het product voor sommige bedrijven ook dekking, advies, service en crisismanagement voor ontvoeringen en gebeurtenissen waarbij losgeld wordt gevraagd. Deze risico’s vormen in toenemende mate een bron van zorg voor zakelijke reizigers, vooral wanneer zij regio’s bezoeken waar een groter risico op veiligheidsproblemen of politieke onrust bestaat.

 

Het vernieuwde product werd ontwikkeld om een breed spectrum aan ‘traditionele’ zakelijke risico’s te dekken, maar biedt daarnaast dekking op maat voor bedrijven met complexe risicoprofielen. Zo dekt ACE Business Class bijvoorbeeld langdurig buitenlands verblijf, personeelsverhuizingen en arbeidsongevallen. En kan het worden opgezet als een multinationaal verzekeringsprogramma dat voldoet aan de lokale regels in diverse rechtsgebieden. ACE biedt Business Class klanten een speciaal  assistentietelefoonnummer aan, dat voor polishouders  24/7 bereikbaar is. Daarnaast,  afhankelijk van de bestemming, is een breed aanbod van aanvullende veiligheidsdiensten beschikbaar zoals dagelijkse rapportages over risico-gerelateerde gebeurtenissen, het volgen van medewerkers en de beoordeling van de veiligheidssituatie van locaties.

Arjen van Dun, A&H manager Benelux bij ACE: “De uitgaven voor zakelijke reizen overschrijden inmiddels wereldwijd de $1 triljoen en ondanks de nawerking van de financiële crisis en de recessie in veel landen, verwachten experts dat de vraag vanuit het Europese bedrijfsleven zal blijven toenemen.  ACE Business Class geeft bedrijven van iedere grootte de zekerheid dat er wereldwijd gereisd kan worden en dat hun mensen, hun meest waardevolle bedrijfsmiddel, de bescherming genieten van omvangrijke financiële, medische en risico-expertise, zelfs nu de risico’s zich verder ontwikkelen en toenemen.”

 

Reageer op dit artikel