nieuws

Verzekeraars organiseren masterclass voor adviseur

Branche

Legal & General, Movir, Nh1816 en ONVZ organiseren op 13 mei de masterclass ‘De financieel adviseur als sterk merk’. Hiermee willen de verzekeraars hun adviseurs ‘inspireren voor een heroriëntatie van hun positionering’, omdat ze onafhankelijk advies als een potentieel sterk merk zien.

Verzekeraars organiseren masterclass voor adviseur

“Ontwikkelingen binnen de financiële sector, bij de consument en op het gebied van technologie, maken het wenselijk dat adviseurs de profilering, van zichzelf en van hun kantoor, aanscherpen”, schrijven de verzekeraars. De financieel adviseurs vullen volgens hen namelijk een belangrijke functie om de klant door de veranderende tijden te helpen. Voormalig bestuursvoorzitter van ING Jan Hommen, internetondernemer Paul Veugen en branding-expert Marc van Eck zijn de sprekers tijdens de masterclass. Gespreksleider is RTL-journalist Roderick Veelo.

Reageer op dit artikel