nieuws

Hypotheek Visie haakt aan bij Advieskeuze.nl

Branche

Adviesketen Hypotheek Visie (47 vestigingen) is ambassadeur geworden van online adviseursplatform Advieskeuze.nl. Op de site zijn inmiddels 3.330 actieve kantoren te vinden.

Hypotheek Visie haakt aan bij Advieskeuze.nl

“We zijn nu uitgegroeid tot de vergelijker met het grootst aantal actieve financieel advieskantoren in Nederland”, claimt Advieskeuze.nl. Maandelijks worden er bijna 2.000 nieuwe klantbeoordelingen geplaatst.
Hypotheek Visie heeft een maand geleden klanten via een mailing gevraagd om hun adviseur te beoordelen. Dat resulteerde in 350 klantbeoordelingen; “dit had direct effect op de online vindbaarheid”. Het aantal bezoeken op de persoonlijke pagina’s van de Hypotheek Visie-kantoren verzesvoudigde. “Steeds meer aanbieders gaan kiezen voor Advieskeuze.nl als voorkeurssite. Hierdoor ontstaat er een concentratie van informatie en klantbeoordelingen over advieskantoren. Dit maakt Advieskeuze.nl dé plek waar consumenten moeten zijn om hun keuze te maken voor een adviseur”, meent medeoprichter Christian Bouter.

Reageer op dit artikel