nieuws

Hoe scoort u op ondernemerschap?

Branche

Hoe scoort u op ondernemerschap?

In januari 2014 vond het ‘onderzoek naar ondernemerschap’ plaats (Erasmus Universiteit Rotterdam). Goed ondernemerschap leidt tot grotere advieswaarde. Heeft u niet mee gedaan aan het onderzoek, maar bent u wel nieuwsgierig naar uw eigen scores? Dan kunt u alsnog de vragenlijst invullen.

In principe is het onderzoek gesloten. De resultaten zijn geanalyseerd en de uitkomsten zijn verwerkt. Voor adviseurs die het interessant vinden om te weten hoe zij scoren op ondernemerschap, is de vragenlijst van het onderzoek weer opgesteld. Als u de vragenlijst volledig invult ontvangt u direct een persoonlijk overzicht met uw eigen scores per e-mail. Aan de hand van het benchmarkrapport van januari 2014 kunt u deze vergelijken met de gemiddelde scores van alle deelnemers aan het onderzoek. U krijgt inzicht in elementen als innovatie, leiderschap, vakmanschap, en uw businessmodel innovatie.

Praktische handvatten 

Uitgebreide uitkomsten van het onderzoek kunt u lezen in het boek ‘Het nieuwe businessmodel in financieel advies’. Prof.dr. Henk Volberda schreef dit boek naar aanleiding van de onderzoeksresultaten en verschillende diepte-interviews. Het staat vol met praktische handvatten, inzichten en conclusies die u kunnen helpen uw bedrijf duurzaam succesvol te maken.

Vul de vragenlijst  in. Deze is online beschikbaar tot 30 juni 2014.

Reageer op dit artikel