nieuws

Dick de Kruijk als marketing manager aan de slag bij Legal & General

Branche

Dick de Kruijk is per 1 april 2014 benoemd tot marketing manager van Legal & General. De Kruijk werkte sinds 2011 bij de verzekeringsmaatschappij en is de opvolger van Henk van de Bunt.

Dick de Kruijk als marketing manager aan de slag bij Legal & General

De Kruijk was bij Legal & General tot nu toe actief als leidinggevende van het programma ‘Klant Centraal’. Daarmee werkte hij aan de implementatie van het corporate social responsibilty beleid. De Kruijk: “We zien dat klanten meer willen participeren in het adviestraject door bepaalde zaken zelf te doen. De rol van de adviseur kan daardoor veranderen. Als aanbieder moeten wij de infrastructuur bieden waarbij adviseurs die ruimte aan hun klanten kunnen bieden als ze dat willen.”

Op die veranderende rol wil De Kruijk in zijn nieuwe functie inspelen. “Een van de prioriteiten van mijn team is om financieel adviseurs de infrastructuur te bieden waarbij klanten via de adviseur kunnen participeren in het advies- en bemiddelingsproces. Achter de ‘voordeur’ heeft dit bij ons natuurlijk consequenties. Zowel technisch als in de wijze waarop wij met adviseurs en klanten communiceren. Daar ligt voor mij een mooie uitdaging om dit in goede banen te leiden.”

Reageer op dit artikel