nieuws

Delta Lloyd stopt met Eerstejaarsbudget

Branche

Delta Lloyd stopt per direct met het aanbieden van het eerstejaarsbudget. De verzekeraar sluit zich hiermee aan bij het statement van het Verbond van Verzekeraars, dat verklaarde dat al hun leden niet langer welkomstbonussen aan zouden bieden.

Delta Lloyd stopt met Eerstejaarsbudget

Daarnaast had financieel adviseur Chris de Bruin Delta Lloyd een ultimatum gesteld. Zou de verzekeraar niet vóór vrijdag 11 april om 12:00 uur gestopt zijn met het aanbieden van het product, dan zou De Bruin een klacht indienen bij de Tuchtraad Financiële Dienstverlening. Zo ver komt het dus niet. “Delta Lloyd onderschrijft het statement van het Verbond en we stoppen vanaf heden met het offreren van het eerstejaarsbudget”, laat de verzekeraar weten.

 

Reageer op dit artikel