nieuws

De Bruin stelt ultimatum aan Delta Lloyd

Branche

Financieel adviseur Chris de Bruin heeft een ultimatum gesteld aan Delta Lloyd. De verzekeraar moet uiterlijk komende vrijdag om 12:00 uur stoppen met het aanbieden van het eerstejaarsbudget, anders dient De Bruin een klacht in bij de Tuchtraad Financiële Dienstverlening.

De Bruin stelt ultimatum aan Delta Lloyd

De Bruin wil Delta Lloyd in het beklaagdenbankje zetten vanwege het schenden van de goede naam van de bedrijfstak. “Uit de reactie daarop, welke dat dan ook wordt, kan de hele bedrijfstak dan zelf zien hoezeer het ons ernst is met dat nieuwe adviesklimaat, maar in elk geval hoe daarbinnen de meningen kennelijk nog verdeeld zijn.”

Verbond
Het Verbond van Verzekeraars kwam eerder vandaag met een reactie op de kwestie rondom welkomstbonussen, zoals het eerstejaarsbudget. Het Verbond schreef dat verzekeraars, om verdere discussie te voorkomen, per direct zullen stoppen met het aanbieden van dergelijke bonussen. Delta Lloyd bevestigde maandagavond gestopt te zijn met het eerstejaarsbudget.

Eerder riep De Bruin het Verbond al op om afstand te nemen van de welkomstbonussen.

Reageer op dit artikel