nieuws

Aegon stelt twee nieuwe rvc-leden voor

Branche

Aegon gaat op de algemene vergadering van aandeelhouders op 21 mei twee nieuwe leden voor de raad van commissarissen voorstellen. Robert Dineen en Corien Wortmann-Kool zouden bij goedkeuring voor een termijn van vier jaar in de raad plaats kunnen nemen.

Aegon stelt twee nieuwe rvc-leden voor

Dineen (63) is de voormalige vice-voorzitter van Lincoln Financial Network en was lid van de Senior Management Committee van Lincoln Financial Group. Wortmann-Kool (54, foto) is momenteel nog lid van het Europees Parlement namens het CDA/EVP en vice-voorzitter van de EVP-fractie. In die functie is ze verantwoordelijk voor financieel, economisch en milieubeleid. Wortmann-Kool zal haar functies in mei neerleggen, na de verkiezingen voor het Europees Parlement. Zij stelt zich niet meer herkiesbaar.

Reageer op dit artikel