nieuws

VKG vernieuwt assurantiepakket voor het intermediair

Branche

Serviceprovider VKG heeft zijn extranet en daarmee tevens zijn assurantiepakket vernieuwd. Naast de vernieuwingen op het gebied van relatie, polis, schade en nieuwsdatabase, is de navigatie nu veel intuïtiever gemaakt waardoor gebruikers snel hun weg vinden. Ook gebruikers van het assurantiepakket ExtranetPlus, voor administratie van niet-VKG polissen, kunnen gebruik maken van het nieuwe pakket. Het vernieuwde extranet wordt gefaseerd beschikbaar gesteld.

VKG vernieuwt assurantiepakket voor het intermediair

Het extranet van VKG wordt gebruikt door ruim 3.000 adviseurs. De serviceprovider uit Hoorn heeft de afgelopen twee jaar gewerkt aan om het overzichtelijker en gebruikersvriendelijker te maken. Daarbij is intensief getest om gehoor te geven aan de verschillende wensen vanuit het intermediair. Dat een goed functionerend extranet belangrijk is voor de dienstverlening van het intermediair blijkt volgens VKG ook uit de top-3 notering die het bedrijf had in het ‘Onderzoek Koepelorganisatie 2013′ van D&O.

Reageer op dit artikel