nieuws

Unigarant vernieuwt caravanverzekering

Branche

Unigarant en de ANWB hebben hun caravanverzekering vernieuwd. De verzekering speelt nu meer in op de populaire tweedehandsmarkt. Ook is een 3 jaar aanschafwaardedekking aan de verzekering toegevoegd.

Unigarant vernieuwt caravanverzekering

Binnen de aanschafwaarde dekking wordt bij total loss tot en met het derde jaar na aankoop van de caravan, de volledige aanschafwaarde vergoed. Ook zijn de voorwaarden van de dagwaarderegeling verbeterd. Na drie jaar wordt bij totaal verlies minimaal de dagwaarde plus 10% uitgekeerd. Vernieuwingen die volgens Unigarant, 100% eigendom van de ANWB, extra interessant zijn voor tweedehands caravans. Ook kunnen verzekerden kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Als bij schade gebruik wordt gemaakt van een geselecteerde schadehersteller, geldt een korting op het eigen risico en  is er een gratis haal- en brengservice.

Nieuwe caravans

Voor nieuwe caravans geldt een 5 jaar nieuwwaardedekking, waarbij tot en met het vijfde jaar na aankoop bij total loss de nieuwwaarde wordt vergoed. Na vijf jaar geldt ook hier de verbeterde dagwaarderegeling.

Reageer op dit artikel