nieuws

NN-zaak eerste kosten achtervolgt ook Aegon

Branche

De voorlopige uitspraak van klachteninstituut Kifid over de ‘eerste kosten’ in een woekerpolis van Nationale-Nederlanden (NN) heeft mogelijk gevolgen voor Aegon. Dat meldt het Financieele Dagblad (FD) vandaag.

NN-zaak eerste kosten achtervolgt ook Aegon

Klanten van Aegon blijken naar het Kifid te zijn gestapt met gelijkluidende klachten. “Dat staat in het eind vorige week verschenen jaarverslag van Aegon”, aldus het FD. Een Aegon-woordvoerder kon tegen het FD niet zeggen of de klanten enige kans maken. Ook over de omvang van de groep klagers kon hij niets zeggen. Onduidelijk is in welke periode deze verzekeraar, die veel woekerpolissen heeft verkocht, soortgelijke kosten als NN heeft ingehouden met een vergelijkbare communicatie richting klant.

Reageer op dit artikel