nieuws

Niek Post in directie Kröller Boom

Branche

Niek Post is sinds vorige maand commercieel directeur bij Kröller Boom Assurantiën. Post was voorheen werkzaam als CEO bij Willis Nederland, maar werd eind vorig jaar door de internationale concernleiding van zijn taken ontheven.

Niek Post in directie Kröller Boom

Post kreeg in november 2013 de functie van ‘senior client relationship director’ toebedeeld. Dat duurde niet lang, begin dit jaar verliet hij het bedrijf. De Brit Alistair Lester was toen al interim-CEO van Willis Nederland.

Kröller Boom is makelaar in assurantiën en focust zich op corporate en high risk verzekeringen, risicomanagement, pensioenadvies en employee benefits. Ook in de particuliere markt is het bedrijf actief. Volgens algemeen directeur Dick Wouters doet het bedrijf goede zaken. “Ook in 2013 zagen wij het aantal corporate relaties verder toenemen, de kern van ons bedrijf. Ook de overige branches, pensioenadvisering alsmede corporate wellness zagen het aantal cliënten verder toenemen.”

Reageer op dit artikel