nieuws

FBTO past inboedelverzekering aan na inspraak klanten

Branche

FBTO gaat per 1 april de voorwaarden van de inboedelverzekering wijzigen. Vanaf die datum wordt schade door stroomstoringen gedekt.

FBTO past inboedelverzekering aan na inspraak klanten

Aanleiding voor de aanpassing is inspraak van FBTO’s community op Onderling.nl. Op dat platform kunnen mensen hun mening geven over cases van de verzekeraar. In dit geval ging het om een klant die door stroomstoring schade aan zijn laptop en modem opliep.

Er was geen meerderheid (60%) van de community die vond dat hij recht had op uitkering. Maar uit de reacties kwam naar voren dat het wel wenselijk zou zijn als stroomstoring wel onder de dekking van de inboedelverzekering zou vallen. FBTO besloot daarop de polisvoorwaarden aan te passen.

Reageer op dit artikel