nieuws

Ditte Hak directeur operations bij zorgdivisie Achmea

Branche

Ditte Hak (45) is per 1 april 2014 benoemd tot directeur Operations van de divisie Zorg & Gezondheid van Achmea. Zij volgt Norbert Hoogers op. Hak werkt sinds 1999 bij Achmea, waar zij sinds 2009 directeur is van Leefstijl Training & Coaching (LTC) en sinds 2011 ook van Pim Mulier. Beide organisaties zijn onderdeel van […]

Ditte Hak directeur operations bij zorgdivisie Achmea

Ditte Hak (45) is per 1 april 2014 benoemd tot directeur Operations van de divisie Zorg & Gezondheid van Achmea. Zij volgt Norbert Hoogers op.

Hak werkt sinds 1999 bij Achmea, waar zij sinds 2009 directeur is van Leefstijl Training & Coaching (LTC) en sinds 2011 ook van Pim Mulier. Beide organisaties zijn onderdeel van de zorgdiensten van Achmea.

De functie van directeur Operations was vacant sinds juli 2013. De voorganger van Hak, Norbert Hoogers, werd toen voorzitter van de divisie Zorg & Gezondheid.

Reageer op dit artikel