nieuws

Bovemij en Bosch samen in autoleningen

Branche

Autoservice- en onderhoudsbedrijf Bosch Car Service is in samenwerking met Bovemij een eigen financieringsconcept gestart. Het product biedt onder meer een flexibele lening die is gebaseerd op de verwachte levensduur van de te kopen auto.

Bovemij en Bosch samen in autoleningen

Bosch Car Service heeft 385 vestigingen in ons land. “Wij zijn het eerste universele serviceconcept  dat een eigen financiering aanbiedt.” Met Bovemij werd al samengewerkt op verzekeringsgebied: er bestaat al een autoverzekering onder Bosch-label.
Bij het nieuwe financieringsproduct wordt de aanvraag voor een lening via een Bosch-vestiging gedaan. Bovemij Financiële Diensten handelt de aanvraag verder af. De lening wordt afgestemd op de levensduur van de auto en bedraagt nooit meer dan de waarde van de auto.

Reageer op dit artikel