nieuws

ACL, Markel en Yarden in assortiment Nedasco

Branche

Nedasco biedt sinds deze maand ook producten aan van ACL, Markel en uitvaartverzekeraar Yarden. De serviceprovider uit Amersfoort ziet de beroeps-, bestuursaansprakelijkheids- en uitvaartverzekeringen van deze maatschappijen als een nuttige uitbreiding van zijn assortiment.

ACL, Markel en Yarden in assortiment Nedasco

Nedasco werkt op dit moment samen met 70 niet-volmachtverzekeraars. De serviceprovider stelt voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe samenwerkingspartners voor een zo breed en compleet mogelijk assortiment. Markel en ACL zijn verzekeraars van complexe risico’s, onder meer op het gebied van beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid voor kantoren vanaf het midden- en kleinbedrijf tot en met groot zakelijke kantoren.

Reageer op dit artikel