nieuws

Zwetsloot nieuwe directeur Uitvaartzorg Monuta

Branche

Roos ZwetslootRoos Zwetsloot (39) is vanaf 24 februari de nieuwe directeur Uitvaartzorg van Monuta. Met de aanstelling van oud-ondernemer Zwetsloot wil Monuta laten zien dat het ondernemerschap de komende jaren voorop staat. Ze neemt het stokje over van interim-directeur Ton Klinkers

De sterk veranderende uitvaartmarkt vraagt volgens directievoorzitter Gert-Hein de Heer om innovatieve dienstverlening en lokale verankering. “Wij zijn zeer verheugd over de komst van Roos Zwetsloot. Zij beschikt over de ondernemende kwaliteiten en commerciële slagkracht die wij nodig hebben om de toekomstplannen van Monuta te verwezenlijken.”

De Graafschap

Zwetsloot verdiende als ondernemer haar sporen in het particuliere hoger onderwijs. Zij was tien jaar lang directeur en later eigenaar van Pro Education B.V., een aanbieder van post-bachelor- en master-opleidingen. Onder haar leiding is Pro Education verzelfstandigd vanuit de Hogeschool van Amsterdam en uitgegroeid tot een landelijk opererend en commercieel opleidingsinstituut voor werkende mensen. Zwetsloot is naast haar nieuwe job bij Monuta vicevoorzitter van de businessclub bij betaald voetbalclub De Graafschap en bestuurder en lid van de Raad van Commissarissen van de Nationale Grote Club Actie.

Reageer op dit artikel