nieuws

Verzekeraar Zelf lanceert gebroken hart verzekering

Branche

echtscheidingVerzekeraar Zelf introduceert de gebroken hart verzekering voor iedereen die rond Valentijn last heeft van een gebroken hart.

Iedereen met liefdesverdriet kan rond Valentijnsdag online een beroep doen op een team van gebroken-hart-deskundigen.Zij kijken hoe de liefdesschade het beste vergoed kan worden en sturen direct een passende schadevergoeding op. Van Netflix-abonnementen om een weekend lang te cocoonen met een doos tissues, gelukspoppetjess die het tij doen keren of een online kattenfilmpje.

De Gebroken hart verzekering is vanaf vandaag tot en met vrijdag 14 februari 23.59 gratis af te sluiten op www.gebrokenhartverzekering.nl

Valentijn

De claims worden beoordeeld door mensen die zelf ook minimaal twee gebroken-hart-ervaringen hebben. “In de week voor Valentijn lopen twee keer zoveel relaties op de klippen dan in een gewone week. Dat lazen we in een Amerikaans onderzoek. Het zinnetje zette ons aan het denken. Waarom bestaat er geen verzkekering tegen liefdesverdriet? Daar hebben we iets op verzonnen”, zegt marketingmanager Victor Küppers van Zelf.

Reageer op dit artikel