nieuws

Veldsink groeit verder

Branche

News_veldsink-logoDe Veldsink Groep heeft in korte tijd weer drie nieuwe kantoren aan haar portfolio toegevoegd. Het bedrijf uit Nuenen nam begin deze maand branchegenoot Roelands uit Gilze over. Per 1 januari nam Veldsink ook al Van der Linden in Halsteren en de Regiobank Oostkapelle over.

Roelands Verzekeringen zal op het huidige adres worden voortgezet onder de naam Veldsink – Roelands Adviesgroep. Er zijn 10 medewerkers werkzaam, het kantoor heeft 4 volmachten en 3.600 relaties met 15.000 polissen.

De uitbreiding past in de visie van Veldsink dat er een goede toekomst is voor de ‘local hero’ met voldoende omvang. Waarbij deze op kennisgebied en procesvoering ondersteund wordt door VCN, het volmachtbedrijf van de Veldsink Groep.

Top 30

Veldsink Groep behoort tot de top 30 van de Nederlandse intermediairbedrijven.  Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt waarbij de focus ligt op gezonde regiokantoren van voldoende omvang. Eind 2010 telde het bedrijf nog maar 6 advieskantoren, na de recente uitbreiding telt Veldsink 14 vestigingen in Brabant en Zeeland.

Reageer op dit artikel