nieuws

Symposium Waarde van Advies II groot succes

Branche

‘Bewustwording’, ‘stof tot nadenken’, ‘zeer verrijkend en actueel’. Adviseurs waren het er roerend over eens: het symposium Waarde van Advies II van 11 maart heeft het nodige losgemaakt in de financiële adviesmarkt. Dit blijkt uit de evaluatie die Avéro Achmea uitvoerde onder de bezoekers van het symposium.

Symposium Waarde van Advies II groot succes

,,Met een 8,5 voor de organisatie en een 7,8 voor de inhoud, mogen we gerust spreken van een succesvol symposium”, aldus Christiaan Buitenhuis, marktonderzoeker en social media specialist van Avéro Achmea. ,,De aanwezigen waren te spreken over de presentaties van Bernard Wientjes, Jaqcueline Zuidweg en Henk Volberda en het dagvoorzitterschap van Maarten Bouwhuis. Deels vanwege de praktische verhalen en deels door de onderzoeksresultaten, de concrete handvatten ‘altijd een plan B’ en natuurlijk het boek zelf. Daarnaast heeft Bouwhuis voor interactie in de zaal gezorgd en dat werd gewaardeerd.”

Uit de evaluatie bleek ook dat Avéro Achmea steeds meer wordt gezien als voortrekker op het thema waarde van advies. ,,Dat kan natuurlijk ook bijna niet anders”, aldus Buitenhuis. ,,Het is ons centrale thema. Maar we merken nu ook dat we er op worden erkend en dat het tot dialoog leidt. Terug naar het symposium zelf. De mooiste uitspraak vond ik dat een adviseur zei dat dit het beste evenement ooit was dat hij meemaakte. Een groter compliment kun je eigenlijk niet krijgen.”

Reageer op dit artikel