nieuws

Symposium 2014: de waarde van advies II

Branche

Op 11 maart 2014 vindt het tweede symposium ‘Waarde van Advies’ plaats. Het thema van deze editie is ‘ondernemerschap’. Wij doen dit omdat we geloven in de waarde van advies.

Symposium 2014: de waarde van advies II

Vorig jaar organiseerden wij voor het eerst een symposium Waarde van Advies, op basis van een wetenschappelijk onderzoek naar de financiële waarde van advies. Dit jaar zoeken wij de verdieping op met het thema ondernemerschap. Omdat wij geloven dat goed ondernemerschap leidt tot een grotere advieswaarde. In de financiële markt moet u als adviseur meer dan ooit ondernemen. Wij willen daarbij zoveel mogelijk ondersteunen en faciliteren.

Ondernemerschap

We hebben opnieuw een wetenschappelijk onderzoek laten uitvoeren, dit keer door het onderzoeksinstituut INSCOPE van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit gaat over ‘hoe en onder welke voorwaarden draagt ondernemerschap bij aan (duurzame) waarde creatie en innovatie van het business model?’. Hier komen onder andere praktische handvatten uit voor u. Niemand minder dan professor Henk Volberda, die ook leiding geeft aan het onderzoek, gaat de uitkomsten met u delen.

Toonaangevende sprekers
Om het thema ondernemerschap goed te behandelen tijdens het symposium, worden door toonaangevende sprekers vanuit verschillende invalshoeken inzichten gegeven. Wij zijn heel trots, naast professor Henk Volberda, de volgende sprekers te kunnen aankondigen: Bernard Wientjes, voorzitter van de werkgevers-organisatie VNO-NCW, Jacqueline Zuidweg, oprichter/directeur van Zuidweg & Partners en zakenvrouw van het jaar 2012, en Aad Veenman als lid van de Raad van Commissarissen van Achmea. Daarnaast gaan alle sprekers graag de dialoog met u aan. Dit doen wij onder leiding van dagvoorzitter Maarten Bouwhuis, journalist en presentator BNR Nieuwsradio.

Lees meer over het symposium programma, de sprekers en bekijk de trailer video op de website van het symposium.

Reageer op dit artikel