nieuws

Stuivertje wisselen bij ASR

Branche

Drie directeuren van ASR wisselen per 1 maart van functie. "Ons management rouleert regelmatig van functie", luidt de verklaring.

Stuivertje wisselen bij ASR

Philippe Wits, nu directeur van Ardanta, wordt de nieuwe directeur Leven. HIj volgt Gilbert Mattu op, die verantwoordelijk wordt voor Klantservices. Guido Horst volgt Philppe Wits op als directeur van Ardanta. Horst was tot 1 januari 2014 verantwoordelijk voor ICT, dat na de samenvoeging met I&P (projectmanagement) verder gaat als één bedrijfsonderdeel (IT&C), aangestuurd door John Adegeest. Arja Hilberdink, momenteel directeur Klantservices, verlaat ASR per 1 maart. "ZIj beraadt zich op haar toekomst", aldus ASR. Door het vertrek van Hilberdink en het samenvoegen van twee afdelingen, krimp het senior management met één persoon in. "Het doorstromen past in het beleid van ASR om persoonlijke groei en doorstroming mogelijk te maken. De samenvoeging van de onderdelen ICT en I&P was voor de Raad van Bestuur aanleiding om naast de inkrimping van het senior management te kiezen voor het doorvoeren van enkele wijzigingen", aldus ASR.

Reageer op dit artikel