nieuws

Steenpoorte tijdelijk vervanger van Edixhoven bij Zwitserleven

Branche

Wim Henk Steenpoorte is de tijdelijke opvolger van Maarten Edixhoven als directievoorzitter van Zwitserleven. Steenpoorte vervult de functie naast zijn rol als directievoorzitter van Reaal en lid van de raad van bestuur bij SNS Reaal totdat een opvolger voor Edixhoven is gevonden.

Steenpoorte tijdelijk vervanger van Edixhoven bij Zwitserleven

Dit weekend werd bekend dat Edixhoven per direct afscheid neemt als directievoorzitter van Zwitserleven, als lid van het management comité van SNS Reaal en als statutair directeur van Reaal en SRLEV.  Dat Edixhoven in het eerste kwartaal van dit jaar zou vertrekken werd eind november vorig jaar al bekend gemaakt door de SNS Reaal.  Het genationaliseerde bedrijf stelde toen dat Edixhoven zijn loopbaan "op een andere plek wil vormgeven".

 

 

Reageer op dit artikel