nieuws

Ingrid de Graaf in bestuur Delta Lloyd

Branche

ingridIngrid de Graaf wordt lid van de Raad van Bestuur van Delta Lloyd. Sinds 1 maart 2013 was ze algemeen directeur van de commerciële divisie van het concern. De Graaf volgt Paul Medendorp op.

Ingrid de Graaf (1969) was van 2009 tot 2013 vier jaar algemeen directeur van ABN Amro Verzekeringen, de joint venture van Delta Lloyd en ABN Amro Bank. Zij is sinds 1999 werkzaam bij Delta Lloyd, en heeft diverse directie- en managementfuncties vervuld binnen de groep.

Paul Medendorp (1954) is sinds 1994 in dienst van Delta Lloyd en sinds 2003 lid van de Raad van Bestuur. Hij treedt eind 2014 terug wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd voor bestuurders van Delta Lloyd.

Ranglijst
Ingrid de Graaf eindigde eind vorig jaar als tweede in de AM top 50 powervrouwen. Als algemeen directeur van de commerciële divisie was zij al de hoogst gepositioneerde vrouw bij Delta Lloyd. In de AM-ranglijst moest zij alleen Karin Bergstein voor zich laten, lid raad van bestuur ASR.

De Raad van Commissarissen van Delta Lloyd brengt de voorgenomen benoeming van Ingrid de Graaf ter kennis van de aandeelhouders op de eerstvolgende Algemene Vergadering op 22 mei 2014

Reageer op dit artikel