nieuws

Cardif verleent eerste ORV-volmacht aan VCN

Branche

BNP Paribas Cardif gaat volmachten voor overlijdensrisicoverzekeringen verstrekken. Onlangs werd de eerste overeenkomst getekend: VCN uit Nuenen is de eerste serviceprovider die Cardif-risicopolissen gaat vermarkten en gaat administreren. De verzekeraar overweegt ook andere verzekeringen in volmacht te gaan aanbieden.

“Uniek aan deze samenwerking is het volledig digitale acceptatieproces voor complexe producten”, stellen beide partijen. “Het digitale acceptatieproces wordt al regelmatig ingezet voor schadeproducten. Voor complexere producten als een overlijdensrisicoverzekering, is dit nieuw. Vooruitstrevend is dat de medische vragenlijst compleet online ingevuld en ondertekend kan worden, waardoor het hele proces snel en efficiënt verloopt.

“Wij vinden het belangrijk om consumenten op alle gewenste manieren toegang te bieden tot onze producten en onze rol in de keten daarbij flexibel te houden.” aldus Marieke van Zuien, directeur Intermediaire Distributie van BNP Paribas Cardif. “Onze propositie sluit perfect aan bij de behoefte van volmachten tot diversificatie en verbreding. We starten nu met overlijdensrisicoverzekeringen. Daarnaast bekijken we de mogelijkheden voor onze andere producten.”

Meer hierover in AM2

Reageer op dit artikel